INSPIRED BY NATURE

​Speciaal gericht op ​groothandels, bloemenzaken, winkelketens, ​woondecoratie & lifestyle winkels, decorateurs & interieurstylisten en de horecabranche. Voor ons is iedere klant belangrijk, waardoor al onze medewerkers gericht zijn om een zo goed mogelijke service te geven naar al onze klanten toe.

​Onze vertegenwoordigers spreken uw taal, kennen de markt, de bedrijfscultuur en de trend van de bloemen- en decoratiesector in uw land. Het zijn professionele en deskundige mensen die de sector als geen ander kennen en u desgevraagd kunnen adviseren. Neem contact op met het hoofdkantoor voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

is sinds 1969 importeur, exporteur en groothandel in zijden bloemen, kunstplanten, kunstbomen, bladgroen, kerst- en seizoensdecoraties.

De familie Maes waren dus een van de eersten in Europa die artificiele bloemen en planten importeerden vanuit het verre oosten.

Heden wordt deze firma geleid door de tweede generatie, die met evenveel passie en enthousiasme als hun ouders het bedrijf de juiste richting insturen.

Dankzij deze jarenlange ervaring en ontwikkeling kunnen wij u nu een natuurgetrouwe vernieuwende collectie aanbieden.

De dag van vandaag staan wij vooral bekend om kwaliteit, ruime keuze en snelle klantenservice.